Hjem Aktuelt Vårdugnad i Gammelosen lørdag

Vårdugnad i Gammelosen lørdag

Publisert:

|

Oppdatert:

Orkanger Vel gjennomfører vårdugnad på strendene i Gammelosen lørdag kl. 11. Lyst til å hjelpe oss? Ta med jernrive og gjerne ei trillebår. Vi møtes i nordenden klokka 11.

Et guttelag fra OIF stiller opp mot et lite bidrag, så dugnaden er trolig unnagjort på et ar timer. Guttene skal på fotballturnering i sommer og trenger penger til reise og opphold.

Viktigste oppgave er å rydde strendene for tang og rusk og rask som har hopet seg opp i løpet av vinteren. Særlig på den store stranda i nord er det en del å ta tak i. Vi må også lempe vekk en del stein og pukk som raser ut fra veifyllinga.

Fredag fikk vi et prøvelass med kalkstein fra Surnadal som vi tester ut som alternativ til korallsand. Kalksteinen blir kjørt ut på stranda i Hermetikken før dugnaden.

Planen har vært å sette ut den store badeflåta i Hermetikken samtidig. Den slet seg fra fortøyningene i vinter og måtte slepes inn fra fjorden. Det prosjektet må vi utsette inntil vi får tak i nye lodd. Flåta ligger nå på plena over Hermetikken.

Vidar Liøkel har lagt ned en kjempejobb for Orkanger Vel helt siden vi startet prosjektet i Gammelosen for 20 år siden. Her fra vårdugnaden i 2017. Vidar stiller i år også. Ta gjerne en tur lørdag kl. 11.