Besøkstall

53 675 denne måneden

652 900 det siste året

Annonse

Annonse

Ordføreren: Ønsker likevel ikke miljøtunnel i Havneveien

Havneveien_kulvert.jpg

Ordfører Gunnar H. Lysholm håper Orkdal kommune kan droppe kravet om å legge Havneveien i miljøtunnel (bildet). Det går fram av et to-siders oppslag i Adresseavisen. Lysholm setter sin lit til at Staten i stedet kommer med penger til ny E39 gjennom Orkanger.

Les mer

  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse


OIFs håndballjenter: Unngikk bananskall - ny seier

DSC_0010.JPG

OIFs 3.divisjonslag i håndball tok et nytt steg mot opprykk søndag. Langevåg ventet som et mulig bananskall for serielederen, men OIF skled ikke. Derimot ble det seier hele 33-21 med en rekke 16-åringer på banen.
Les mer

Åpner Orkanger mot sjøen - første hus på Joplassen

DSC_0003.JPG

Motorsag var alt som skulle til. Salvesen & Thams sørget for å åpne en bit av Orkanger mot sjøen. Her går den siste, naturlige strandlinja vi har igjen.
* På Joplassen er første hus på vei opp. Se utsikten fra tomt 26 lenger ned.

Les mer

OTI-sentret blir dobbelt så stort: Bygger for storhandel

OTI_Storhandel.jpg

OTI-eierne satser offensivt i stedet for å gi opp kampen mot Amfi: I juni starter utbygging av en egen avdeling for såkalt storhandel. Bygget blir på 11 000 kvm. Det er nesten like mye som dagens kjøpesenter. 

1 kommentar


Les mer

200 000 til skolegården ved Orkanger barneskole

Tarzanjungel_web.jpg

Poltikerne plusser på 50 000 kroner for at Orkanger barneskole skal få til Tarzanjungel (bildet), klatrestativ og oppgradering av leikeområdet sitt. Dermed kommer det 200 000 fra kommunen. Skolen forsøker samtidig å skaffe gaver fra private.
Les mer

Kommentar: Dumme politikere sa nei til Coop/Amfi/Thon

DSC_0011.JPG

Toppene i Coop Orkla Møre og Amfi-gruppen mener visst at 24 politikere i Orkdal er tette i pappen. Slik ser det ut når Orkladal Næringsforening inviterer formannskapet til ”dialogmøte”. Bakteppet er åpenbart at 24 stemte nei til ny handelspark på Laksøra i høst. Egentlig motiv for møtet er nok dette: De stemte feil.

Les mer

Stat og fylke: Frykter mer spredning av Orkanger-handel

DSC_0024.JPG

Et politisk jordskjelv i kommunestyret hindret i høst nytt varehus på Laksøra i regi av Coop/Amfi/Thon. Men Fylkesmannen (staten) og fylkeskommunen mener Orkdal kommune gikk for langt også ved å åpne for Biltema. Årsak: Frykt for gradvis mer spredning av handelen på Orkanger.

1 kommentar


Les mer

OIFs håndballtalenter: Plukket nye poeng i Bring-serien

OIF_J16_2014.jpg

OIFs Jenter 16-lag kom hjem til Orkanger med en seier og to tap etter helgas runde i Bring-serien. OIF slo Skedsmo, men tapte for Konnerud og Byåsen. OIF ligger litt under midten av tabellen blant Norges beste.
Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse