Besøkstall

34 410 denne måneden

506 538 det siste året

Ulvåsvegen blir stengt ved Lysthusflata i hele dag

Joplass2_2.jpgOrkla Maskin melder at Ulvåsvegen blir stengt ved Lysthusflata fra onsdag morgen og gjennom hele dagen. Det skal graves grøft bla. til vannledning mellom nytt boligfelt på Joplassen (bildet) og høydebasseng ved Lysthusflata.

Det blir mulig å forbi stedet hvis du har bra fottøy.

 
Les mer

Annonse

Et halvt år til åpning: Slik blir Nye Amfi kjøpesenter

Amfi1.jpg

Omtrent som på tegninga kommer nye Amfi kjøpesenter til å se ut når det åpner i oktober. Rådmannen er ikke fornøyd med fasadene på nytt tilbygg ut mot elva. Kommunen vil ha mer glass i veggene, og det skal politikerne se på.

Les mer

Orkanger by night: Hvem er denne krølltoppen, tro?

DSC_0041.JPG

Et avbrekk fra seriøse saker om ny areaplan, støy, trafikk og bompenger: Her er et glimt fra en sein kveld på Orkanger. Ser du hvem den tilsynelatende påskebrune gangsteren er? Legg merke til beina.
Flere mystiske bilder under.

5 kommentarer


Les mer

Mer om arealplanen: Vil la flishoggeriet ligge her

DSC_0015.JPG

Flishoggeriet ved Havneveien/Gjølme flyttes trolig ikke. Anlegget til Industriflis AS ligger på kornjord med ti års dispensasjon. Den utløper nå. Rådmannen og kommunestyret går inn for å omregulere til industri. Også dette er en støysak.

1 kommentar


Les mer

Kamp om boligbygging: Grendene mot Orkanger

DSC_0013.JPG

Orkdal kommunestyre fyller på med areal til 1000 (!) boliger på Ustjåren og i Knyken. På Orkanger forsvinner tomter på grunn av kvikkleire og trafikkstøy. Lite nytt kommer til erstatning:
* Et område i Rømmesbakkan (22 dekar) når kraftlinja flyttes.
* Et lite område i Moan (7 dekar), nær Gjølmebrua.

8 kommentarer


Les mer

KrF: Ustjåren og Joplassen like langt fra sentrum

Joplass3.jpg

Orkdal kommunestyre åpner for en ny bydel på Ustjåren. Vedtaket strider mot alt kommunen har vedtatt for å redusere biltransport og utslipp av klimagasser. Kristelig Folkeparti forsvarer prosjektet slik: Det er like langt å kjøre fra Joplassen (bildet)...

12 kommentarer


Les mer

Elveeierne: Storhavn må stoppes for å redde Orkla-laksen

DSC_0003.JPG

Orkla Fellesforvaltning ber Fylkesmannen stoppe planene om storhavn på Orkanger. Elveeierne mener ei utbygging som planlagt vil true den sårbare laksestammen i Orkla. Både oppmudring og økt fare for forurensing gjør utbygginga ulovlig, hevder fellesforvaltninga.

4 kommentarer


Les mer

Thamshavn-bommer kan bli stående: Gir 45 mill. i året

DSC_0006.JPG

Bommene ved Thamshavn gir 45 mill. kr. i bompenger i året. Nå jobbes det for at de blir stående sammen med nye bommer blant annet på Geitastranda. Men hvor langt vil bompengene strekke til tunneler og kulverter for å ta unna økt trafikk fra havna?

Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse