Besøkstall

64 487 denne måneden

55 786 971 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sommeren vender tilbake til Orkanger: Bruk Gammelosen

IMG_1845.jpg

Sjekk værmeldinga! Strendene i Gammelosen er ryddet og den nye vanntrampolina i Hermetikken (bildet) er klar til bruk. Vi får minst ei uke med fin sommer, hvis varselet slår til.
Les mer

  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse


Gave fra Orkanger Vel til alle som hopper og spretter

DSC_0019.JPG

UFO-landing i Hermetikken? Nei, men ei svær vanntrampoline (7 meter i diameter) ligger nå klar til bruk for alle badere som vil hoppe og sprette. Dette er årets overraskelse fra Orkanger Vel.
Les mer

Kongehuset takker nei til åpningsfest på Orkanger

DSC_0002.JPG

Kongefamilien kommer likevel ikke til å stå for den offisielle åpninga av Thamspaviljongen. Slottet takker for invitasjonen, men skriver til Orkdal kommune at prinsesse Ingrid Alexandra ikke har anledning til å delta på Orkanger lørdag 9.sepember.

Les mer

Forfall på brannstasjonen: Koster 27 mill. å sette i stand

DSC_0002.JPG

En tilstandsrapport avslører alvorlige feil og mangler ved lokalene til Orkdal brann- og redningstjeneste på Beitøra. Rapporten anslår at det vil koste hele 27 millioner kroner å få brannstasjonen god nok.
PS: Nå tar orkangervel.no ferie. De neste ukene kommer det bare sporadiske nyheter.

Les mer

Orkanger torg blir nytt: Studenter ber om hjelp til å skru

DSC_0005.JPG

Det golde Orkanger torg får snart scene med lysende sponvegg. Kaldt skal bli varmt og trivelig.  NTNU-studentene som har tegnet konstruksjonen, bygger den også. Men nå ber de om dugnadshjelp for å komme i mål. Alt du trenger er en drill.
Les mer

Bak OTI skal noen lage 500 000 middager i uka

Isfjord.JPG

Neste år flytter selskapet Isfjord Norway med ca 100 ansatte fra Trondheim til nytt bygg på tomta bak OTI (kartet). Målet er å doble produksjonen og å bygge verdens mest effektive lakserøykeri.

Les mer

Godvær: Tropekveld og badeliv på Orkanger - se bilder

DSC_0050.JPG

Ekte ungdomsglede: Jonas Sundli (14) var størst i kjeften av alle vennene som grillet i Hermetikken fredag kveld. Rekorden hans er åtte marshmallows inne i gapet på en gang. Sånt vekker respekt.

Les mer

Dette kommer: Tre dager med Orkanger-sommer

18.juli9.jpg

Gjør deg klart for et blaff av skikkelig sommer på Orkanger. Storm og Yr er for en gangs skyld helt enige om at vi får tre dager med strålende vær og temperaturer på 20-tallet.
Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse