Besøkstall

11 874 denne måneden

691 255 det siste året

Annonse

Annonse

Annonse

Orkdal kommune: 51 ankepunkter mot Nye Amfi

DSC_0022.JPG

Orkdal kommune har sendt ei liste med 51 feil, mangler og kritiske spørsmål til Amfi etter utbygginga. Ankepunktene gjelder brannsikkerhet og tilretteleggig av uteområder. Hulldekket på bildet er "ikke egnet som gangsone", skriver kommunen.

Les mer

  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse
  • Annonse


Gave fra Orkanger Vel: Mer moro for barna i Hermetikken

DSC_0001.JPG

Her monterer Aleksander Andersen et nytt, flott klatrestativ i Hermetikken. Sammen med ei sklie er dette den siste i en lang rekke gaver fra Orkanger Vel til folk flest. Pris ferdig oppsatt: 104 000 kr.inkl. mva.

Les mer

Tropenatta ble en flopp: Varte i en og en halv time

Hermetikk1.JPG

Den varslede tropenatta på Orkanger kom aldri. Nedbør og kjølig luft avblåste fenomenet i hele Trøndelag. Offisiell temperatur var nede i 16,5 grader på Orkanger. Men en flott dag og kveld ble det likevel.
Les mer

Sjeldent fenomen: Orkanger får trolig tropenatt

18.juli9.jpg

Opp med vinduer og fram med vifta - hvis du har. Natt til fredag får vi trolig tropenatt på Orkanger. Det vil si at temperaturen holder seg over 20 grader gjennom  hele natta. I kveld melder Storm 27 grader.
Les mer

Her kommer ny prisrekord i Orkdal - pluss 6 mill.

Bankg__rden.jpg

De to største toppleilighetene i Bankgården på Orkanger kommer til å koste over 6 mill. kr. Her er det allerede flere interesserte. De mindre leilighetene får priser fra 2,6 mill. kr.

Les mer

Strandafestivalen kan bli tidenes folkefest i Gammelosen

Festival2015.jpg

Helga 24-25. juli er det duket for historiens største folkefest på korallstranda i Gammelosen. I kveld ble det kjent at Morgan Sulele og duoen Innertier kommer. Fra før står blant andre Idol-Kurt Nilsen og rapduoen Jaa9 og OnkelP på plakaten.
Les mer

Skolen: Orkanger-barna kan få Tarzanjungel likevel

tARZANJUNGEL__1_12FE_1.JPG

Etter mye fram og tilbake tar Orkdal kommune ansvar for uteområdet ved Orkanger barneskole. Kommunestyret vedtar å bevilge 341 000 kr. til Tarzanjungel (bildet) og klatretårn. Vedtaket forutsetter at skolen/foreldrene skaffer 644 000 via dugnad og spillemidler.
Les mer

Follo: Kommunen kan ha kjøpt et alvorlig problem

Follo3.jpg

Voksenopplæringa har brukt det såkalte F-bygget på Follo i to år uten at kommunens eget bygg er endelig godkjent. Nye, store  investeringer kan tvinge seg fram. Tillitsvalgte slår alarm om elendig inneklima og plassproblemer.
Orkdal kommune har brukt minst 16,5 mill. på en bygning fylket ville rive som kondemnabel.

Les mer

[Arkiv for siden]
Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse