Besøkstall

40 690 denne måneden

21 871 808 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny gave: Skanska gir Orkanger Vel 10 000 kr

Vibeke_h__st__Orklandbadet__1_.jpg

Skanska var hovedentreprenør på Orklandbadet og Folkehelsesentret. Nå som jobben er gjort, takker selskapet for seg ved å gi Orkanger Vel en gave på 10 000 kr.

Orkanger Vel-leder Olav Rostad og resten av styret takker for donasjonen. Den kommer kort tid etter at Geir Mardahl ga velforeninga 25 000 kr, det beløpet som fulgte med Thamsprisen.

Bedre folkehelse
Skanska velger å gi Orkanger Vel en gave som kommer folk til gode i stedet for å bruke pengene på en hilsen fra selskapet inne i det ferdige bygget. 

Felles for Skanska og Mardahl er at de opererer like ved Gammelosen, som er en buffer mellom bomiljø og friluftsliv på den ene sida, og industri på den andre. Orkanger Vels tiltak i Gammelosen og områdene rundt bidrar til å forebygge konflikter som ofte oppstår i skjæringspunktet mellom bolig og tungt næringsliv.

Både Orklandbadet/Folkehelsesentret og Gammelosen bidrar dessuten direkte til trivsel og god helse. 

Lekeplass i Bakkan
Orkanger Vel skal bruke de 10 000 kronene til beste for stedet. Vi har mange mindre prosjekter i tillegg til Gammelosen og sentrum. Nedre Rømmesbakkan Vel har nå fått støtte til å bygge ut lekeplass og fotballøkke med isflate (bildet under), og også i år dekker vi kostnadene OIF har med å brøyte skøytebanen på Rømmetunet. 

Velside.jpg 

Kjøp Orkanger-kalenderen
NB! Husk å kjøpe Orkanger Vel-kalenderen 2022 (100 kr på vipps 112615). Du finner den hos Solruns i gata og på Møbelringen. Vi selger også på dørene. Bildet på toppen, tatt av Vibeke Olsen, er fra kalenderen.

 

Publisert 21.11.2021


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse